Ma se maradunk csapadék nélkül

Sekély ciklon uralja Magyarország időjárását, a Kárpát-medencében rekedt nedves légtömeg miatt a következő napokban is csapadékos időre számíthatunk. Az ország legnyugatibb és legkeletibb megyéiben most is esik, és itt Budapesten is elég borult az idő.

Délelőtt országszerte esőzésekre számíthatunk, a Tiszántúlon mindezt zivatarok is kísérik. A csúcshőmérséklet ekkor mindössze 17-20 fok körül alakul majd. Délután a legnyugatibb megyéinkben kisüthet a nap és megszűnhet a csapadék, ellenben felerősödik a szél. A Dunától keletre folytatódnak az esőzések, a Tiszántúlon pedig a záporok.

Az egész napos borultság miatt délutánra is csak 21-23 fokot jósol a meteorológia.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.