18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem sikerült megdönteni az orgiavilágrekordot

külföld
2018 június 14., 04:35
comments 125
photo_camera Fotó: fnogues / Flickr CC BY SA 2.0

Komoly vállalást tettek a Las Vegas-i Sin City 8 fesztivál szervezői, meg akarták dönteni a világ legnagyobb orgiája rekordját. Ezt 2006-ban Japánban állították fel, ahol ötszázan vettek részt egy orgián.

Az, hogy az eseményre ezernél is többen regisztráltak, bizakodásra adott okot. A kísérlet végül mégis kudarcba fulladt, mert a rekorddöntés hétvégéjén, június 2-án végül csak 375-en jelentek meg a vegasi Green Door szexklubban.

"A világrekordot ugyan nem sikerült megdöntenünk, de még így is remek esemény volt" - közölték a kudarc után a szervezők, akiknek a körülmények is nehezítették a dolgát. Amikor ugyanis híre kelt az orgiarekord-kísérletnek, az eredeti helyszínnek kiszemelt Erotic Heritage Museumot üzemeltető Hilton szállodalánc kihátrált a buliból, így a szervezők kénytelenek voltak új helyszínt keresni.

A kudarc nem szegte kedvüket, már most meghirdették a jövő évi Sin City-t, amin újra megkísérlik a rekorddöntést. (Via Las Vegas Weekly)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.