Nem sikerült megdönteni az orgiavilágrekordot

Fotó: fnogues / Flickr CC BY SA 2.0

Komoly vállalást tettek a Las Vegas-i Sin City 8 fesztivál szervezői, meg akarták dönteni a világ legnagyobb orgiája rekordját. Ezt 2006-ban Japánban állították fel, ahol ötszázan vettek részt egy orgián.

Az, hogy az eseményre ezernél is többen regisztráltak, bizakodásra adott okot. A kísérlet végül mégis kudarcba fulladt, mert a rekorddöntés hétvégéjén, június 2-án végül csak 375-en jelentek meg a vegasi Green Door szexklubban.

"A világrekordot ugyan nem sikerült megdöntenünk, de még így is remek esemény volt" - közölték a kudarc után a szervezők, akiknek a körülmények is nehezítették a dolgát. Amikor ugyanis híre kelt az orgiarekord-kísérletnek, az eredeti helyszínnek kiszemelt Erotic Heritage Museumot üzemeltető Hilton szállodalánc kihátrált a buliból, így a szervezők kénytelenek voltak új helyszínt keresni.

A kudarc nem szegte kedvüket, már most meghirdették a jövő évi Sin City-t, amin újra megkísérlik a rekorddöntést. (Via Las Vegas Weekly)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.