Eldőlt, ki fingathatja meg a németeket

június 18., 14:00
SWE
1
0
KOR
Gól:
Granqvist (65' [b])
Sárga lap:
S W Kim (9'), H C Hwang (55'), Claesson (60')
Piros lap:
  • Miután Németország kikapott Mexikótól, a C csoportban bármi megtörténhet: aki ma itt nyer, az akár a németek kihívója is lehet a továbbjutásért.
  • Óriási botrány tört ki, miután kiderült, hogy a svédek nevetséges módon kémkedtek a koreaiak edzőközpontjában.
  • Szon, a Tottenham csatára, a legmenőbb koreai játékos szinte az életéért játszik, ha ugyanis nem nyernek vébét, lehet, hogy be kell vonulnia 21 hónapra katonának, a karrierje csúcsán

Megvolt a labda az 1-1-hez!

Egy bal oldali ívelést sikerült visszafejelni az ötös sarkáról, de az érkező Hwang középről, 6-8 méterről borzalmasan bénán melléfejelt.

Ez nem az a fejes, de egy koreai fejes egészen közelről, Lee Jae-sung akciója.Fotó: JOHANNES EISELE/AFP


Szont szépen passzolt ki balra

Jöttek is középen, de megint totál homály volt a beadás. Pedig nem is óriásiakat ívelnek, laposan próbálnak, passz-szerűen beadni, de ez sem megy.

Granqvistnak nem teszett, hogy Hwang pókfocizni kezdett

Ezért térddel finoman tarkón rúgta a kollégát, miheztartás végett. Ezért Lee egy fél percre rá testen lőtte a 16-oson belül. A szögletből Korea visszajutott a saját térfelére, majd előreíveltek egy századikat is, megint rossz helyre.

Ez nem a nemtetszését kifejező Granqvist, hanem a gólnak örülő Granqvist, de lehet némi átfedés azért.Fotó: MARTIN BERNETTI/AFP

Most jött el az a fázis, amikor egy igazi kommentátor azt mondaná

Hogy ha reggelig játszanának, Korea akkor sem rúgna gólt. Ezt csak azért írtam le, hogy azonnal lőhessenek egyet.

A koreaiak vagy 20 perce kizárólag jobb oldali beadásokkal kísérleteznek

Még a várhatónál is szerényebb eredménnyel. Úgy néz ki, hogy ezeket a próbálkozásokat egy tacskó származású balhátvéd is blokkolná, nehogy egy echte svéd!

Korea kicsit megroggyant

Toivonen majdnem az ötösig jutott úgy, hogy maga elé gurított és utánafutott. A szögetből nem lett végül semmi, de jó lett a vége: a következő akció lecsorgó labdáját Larsson jobbról túloldali bedobásra rúgta.