Japán–Kolumbia 2:1


[ Error: Hiányzó widget ]
photo_camera Fotó: JACK GUEZ/AFP
2018 június 19., 13:54

VÉGE: Japán legyőzte Kolumbiát

ami meglepetés, de a meccsre rányomta a bélyegét Carlos Sánchez kiállítása a meccs legelején.

Piszkosul fognak hiányozni ezek a pontok Kolumbiának. Papíron ez lett volna a legkönnyebb meccsük. Vasárnap Lengyelország ellen az életükért kell majd játszaniuk.

Itt a japán gól videón:

80. perc: Sibaszaki le, Jamagucsi be.

69. perc: Most jön Keiszuke Honda, a 11-est értékesítő dortmundos Kagavát váltja az irányító posztján. És cserél Kolumbia is: Izquierdo helyén a milanos csatár Carlos Bacca.

Négy évvel ezelőtt James ezt a varázslatos gólt lőtte a japánoknak. Lesz-e ma is ilyen helyzet?

60. perc: Sibaszaki ívelt be szabadrúgást, Yosida fejelt 3 méterrel a jobb felső mellé. Egy perccel később Sakai ugrott ki a jobbszélen, de keresztbe lőtte a labdát a kapu előtt.

photo_camera Fotó: FILIPPO MONTEFORTE/AFP

59. perc: És most jön James! A gólszerző Quintero helyett jön a Bayern sztárja, aki frissen gyógyult vádlisérülése miatt kezdett a padon.

57. perc: Sibaszaki, Oszako, Inui összjáték végén a szélső csavart a 16-os bal csücskétől a hosszú felé, Ospina szépen kibokszolta a labdát. Melegszik a japán pite!

51. perc: Japán feláll a kolumbiai védelemmel szemben, keresik a réseket, de érezhetően idegen nekik ez a nagyon domináns szerep. Kolumbia erőt gyűjt a végére.

A sorfal alatti szabadrúgások legnagyobb klasszikusa: Ronaldinho vs. Werder Bremen, Bajnokok Ligája, 2005

link Forrás


Végre egy vébéhez méltó meccs: piros lap, tizenegyes, vért ivott kolumbiaiak, egy zseniális szabadrúgás, folyamatos hajtás, és James még pályán sincs.

2018 június 19., 12:46

A kolumbiai csodagól (VIDEÓ)

link Forrás
Tbg

Quintero lövése szinte csak vánszorgott, de a kapus csak későn láthatta meg a lövést. A ballábas Quintero egyébként a Portóban játszik, ez volt a harmadik válogatott gólja.

4-4-1-re állt át Kolumbia. Quintero visszahúzódott a középpályássor magasságába Lerma és a Cuadrado helyére beállt Barrios mellé.