Jó reggelt kívánok, máris meleg van

időjárás
2018 június 20., 02:11
comments 54

Szikrázó napsütésre ébredhettünk az ország javában, van, ahol már fél hatkor 22 fokot rögzítettek az Országos Meteorológiai Szolgálat mérőállomásai.

Magyarország időjárását most egy magasnyomású légköri képződmény határozza meg, melynek hatására messze északra elkerülik az országot a frontok. Az ország déli részén így is lehet némi felhőképződés, ott néhol záporok, egy-egy zivatar is kialakulhat.

Már délelőtt nagyon meleg lesz, az ország északi határvidékén 24, másutt jellemzően 26-28 fok várható. Délután már mindenhol legalább 30 fokos időt jósol a meteorológia. Késő estére még csak 23-25 fokig, hajnalra 15-20 fokig hűlhet a levegő, hogy aztán csütörtökön folytatódjon a kánikula.

Az időjárás nyári szeszélyei folytán aztán hétvégére komoly lehűlés jöhet, pénteken záporok jönnek, szombaton és vasárnap már csak 18-23 fokos csúcshőmérséklet várható. (Via OMSZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.