Vallási vezetők megvonnák Trump washingtoni szállodájától az alkoholárusítási engedélyt

külföld
2018 június 21., 08:58

A washingtoni Alcoholic Beverage Control Boardhoz (ABC) fordult vallási vezetők és volt bírók egy csoportja azzal a kéréssel, hogy vonják meg Donald Trump belvárosi szállodájától az alkoholárusítási engedélyt.

A washingtoni jogszabályok szerint az alkoholárusítási engedély kiadásának feltétele a kérvényező "jó jelleme", márpedig szerintük Trumpnak nincs olyanja. Mint beadványukban írják, Donald Trump "nem jó jellem".

A beadványt Joand Goldfrank és ifj. Henry Kennedy egykori bírók mellett Jack Moline és Aaron Potek rabbik, valamint Timothy Tee Boddie, Jennifer Butler és William Lamar IV. lelkipásztorok is aláírták.

Annak alátámasztására, hogy Trump jelleme alapján nem minősíthető jó embernek, szexuális zaklatási ügyeit és rasszista kijelentéseit hozták fel. Emellett azt írják, hogy az elnök "éveken át hazudott" a vagyonáról, és Stormy Daniels pornósztárral folytatott afférjáról is. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.