Vallási vezetők megvonnák Trump washingtoni szállodájától az alkoholárusítási engedélyt

A washingtoni Alcoholic Beverage Control Boardhoz (ABC) fordult vallási vezetők és volt bírók egy csoportja azzal a kéréssel, hogy vonják meg Donald Trump belvárosi szállodájától az alkoholárusítási engedélyt.

A washingtoni jogszabályok szerint az alkoholárusítási engedély kiadásának feltétele a kérvényező "jó jelleme", márpedig szerintük Trumpnak nincs olyanja. Mint beadványukban írják, Donald Trump "nem jó jellem".

A beadványt Joand Goldfrank és ifj. Henry Kennedy egykori bírók mellett Jack Moline és Aaron Potek rabbik, valamint Timothy Tee Boddie, Jennifer Butler és William Lamar IV. lelkipásztorok is aláírták.

Annak alátámasztására, hogy Trump jelleme alapján nem minősíthető jó embernek, szexuális zaklatási ügyeit és rasszista kijelentéseit hozták fel. Emellett azt írják, hogy az elnök "éveken át hazudott" a vagyonáról, és Stormy Daniels pornósztárral folytatott afférjáról is. (Via BBC)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.