Nem győzött sem Spanyolország, sem Portugália, mégis továbbmennek


  • Hétfő este véget érnek a B-csoport küzdelmei is, élőben követjük a Spanyolország-Marokkó és a Portugália-Irán meccseket is.
  • Az első meccset Marokkó szerezte, mire a meglepetéseket nem kedvelő spanyolok szinte azonnal kiegyenlítettek.
  • A kényelmesen játszó Portugália a 44. percben szerezte meg a vezetést Irán ellen.
  • Ronaldo 11-es hibázott, és megkapta második sárgáját.
2018 június 25., 19:56

Az iráni Karim 11-ese

IRN - PRT
link Forrás


Tbg
ESP - MAR

A 4 perces hosszabbításból a gól miatt kb. 3 percig állt a játék, így még egy darabig hagyta a bíró, hogy folyjon a játék. A marokkóiak megint elkezdtek balhézni, a hosszabbítás 7. percében egy marokkói kirúgás után a játékvezető lefújta a mérkőzést. Spanyolország-Marokkó: 2-2.

2018 június 25., 19:55

Iago Aspas (ESP) gólja

ESP - MAR
link Forrás


Tbg

Tizenegyes: a bíró nem akart foglalkozni azzal, amikor a portugál tizenhatoson belül Cedric Soares kezére esett a labda, de a videóbíró után végül máshogy döntött.

ESP - MAR

Furcsa góllal egyenlítettek a spanyolok. Egy nagy koccanás után a bíró hagyta, hogy a spanyolok továbbvigyék a labdát, de hiába, a beadást végül egy marokkói védő kifejelte. Aztán gyorsan elvégezték a szögletet, amiből egy szép spanyol gól lett, Iago Aspas pöckölte be sarokkal. De a bíró les miatt nem adta meg a labdát. Előkerült a videobíró. Iago Aspas felső teste volt kérdéses, de Spanyolország végül megkapta a gólt.

2018 június 25., 19:50

Ronaldo erőszakoskodása (VIDEÓ)

IRN - PRT
link Forrás

Legyél te a videóbíró!

Tbg
ESP - MAR

Iniesta szöktette Iago Aspast, aki az alapvonalról adta vissza a labdát, Asensio az ötösnél már csak méterekkel mellé tudta fejelni a labdát.

ESP - MAR

7 perccel a rendes játékidő vége előtt David Silvát cseréli le Rodrigóra a spanyol szövetségi kapitány, a marokkóiaknál pedig Ziyechet váltja Bouhaddouz.

IRN - PRT

Cristiano Ronaldo megúszta egy sárgával, ami nem teljesen érthető elsőre. Hiszen ha ütésnek látták a visszajátszás után, akkor pirosat kellett volna adnia neki. Caceres azonban a két biztos döntés közötti döntést választotta.

ESP - MAR

Gól, Marokkó megint vezet! Előbb egy lapos beadásból Ziyech lőtte rá a kapu előtt Piqué leszorított kezére, aztán jött en-Nesziri, és a szögletből beívelt labdát befejeli a spanyol kapuba.

IRN - PRT

Az iráni játékosok és a közönség videóbírózást reklamált, miután Azmoun elesett Carvalho ölelésében a tizenhatoson belül. Állítólag volt is videóbírózás a moszkvai központban, de a játékvezető végül csak az iráni kispadot figyelmeztette, tizenegyes nem lett.

ESP - MAR

A spanyolok hosszan passzolgattak a marokkói térfél közepén, sehogy sem tudtak a tizenhatosig eljutni, meg is szerezték a marokkóiak a labdát, végül Amrabatot rúgták fel úgy, hogy kapott egy szabadrúgást. Nem tudtak vele élni.

ESP - MAR

Felpörögtek a spanyolok, Jordi Alba esett el a labdában oldalt, aztán Ramos adta be, de úgy, hogy senki se érje el, jöhetett a kirúgás.

ESP - MAR

A szögletről beívelt labdát Piqué fejelte el a kapu mellett pár centivel. Egyre veszélyesebbek a spanyolok.

ESP - MAR

Ez meleg helyzet volt: Thiagótól vették el a labdát a marokkói tizenhatoson belül, de a spanyolok újra megszerezték a labdát, és addig cseleztek, hogy Isco fejelhette rá közelről. A kapusnak köze sem volt a labdához, de egy marokkóinak sikerült kifejelnie a háló felé tartó labdát.