Kisbusszal rontottak az egyik holland napilap szerkesztőségébe

Keddre virradóra nekihajtott egy ismeretlen a De Telegraaf című holland napilap amszterdami főszerkesztőségének. A kisteherautó az ütközés után kigyulladt, a sofőr pedig egy másik autóval elmenekült. A támadás hajnali négykor történt, mikor az irodában nem tartózkodott senki, így sérültekről nem érkezett hír. Az egyik legnépszerűbb holland napilapnak tartott De Telegraaf főszerkesztője, Paul Jansen szándékos támadásnak nevezte az esetet. 

Hogy a lap melyik írása bosszantott fel valakit ennyire, egyelőre nem tudni, 

de a lap kijelentette: nem hagyják magukat megfélemlíteni.  

A múlt héten a szintén amszterdami Panorama magazin irodájára lőttek ki páncéltörő rakétát. A rendőrség a támadás miatt őrizetbe vette a Caloh Wagoh helyi motoros banda egyik vezetőjét, a gyanús szerint így akart üzenni a lapnak, ami korábban a banda két tagjáról közölt cikket. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.