Meghalt az M7-esen történt baleset egyik sérültje

A rendőrség tájékoztatása szerint még mindig le van zárva az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldala Martonvásár magasságában, ahol korábban egy terepjáró és egy kisteherautó ütközött. A Police.hu-n közzétett képek szerint egy BMW X6-os volt a baleset egyik résztvevője, amiben két férfi sérült meg, egyikük olyan súlyosan, hogy életét vesztette.

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA
Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.