Ne sírjatok Argentínáért!


  • A D. csoport zárófordulójában megpecsételődhet Argentína sorsa.
  • A már biztos továbbjutó horvátok a lehető legtartalékosabb csapatukkal állnak fel, csak Perišić és Modrić maradt a kezdőben.
  • Nigéria sorsa a saját kezében, Izlandnak a körülmények szerencsés alakulására van szüksége.

39 poszt
Időrend
2018 június 26., 19:05

Most Argentína a csoportmásodik, de ha Izland valahogy begyötör egy gólt a horvátoknak, már ők jutnának tovább. Jelen állás szerint 2-4-es gólaránnyal Argentína 4 pontos, ha Izland valahogy győzne, ők 2-3-as gólaránnyal állnának 4 ponton. VISZONT Nigériának egy döntetlen is elég lehet a továbbjutáshoz, ha Izland nem győz.

2018 június 26., 19:02

ISL - HRV

Haha, a FIFA izlandi szakértője rendkívül elégedett azzal, hogy az Izlandiak megakadályozzák a horvát támadások kibontakozását. Kár, hogy ez kevés nekik. A szünetben egyik kapitány se cserélt, úgy tűnik, ők elégedettek.

2018 június 26., 18:50

ISL - HRV

Nem állítanám, hogy ez a meccs jó reklám a futballnak. Hazudhatnám, hogy nagy taktikai csata zajlik, de ebből csak annyi volna igaz, hogy a csapatoknak kétségtelenül van taktikájuk. Csak az izlandiakét egyáltalán nem értem. Átengedik a birtoklást a horvátoknak, akik pedig békésen elpasszolgatnak, mert nekik egyáltalán nem sürgős semmi, és még a vereség is belefér.

2018 június 26., 18:50

ISL - HRV

A 46. percig kellett várni az első igazán komoly helyzetre. Hallfredsson szerzett labdát a saját térfele közepén. Viszonylag tempósan indult meg, kipasszolta szélre, a visszatett labdára Gunnarsson érkezett. 20 méterről rácsavarta, de Kalinić nagyon simán kiütötte. Ezzel vége is ennek a borzalmas félidőnek.

2018 június 26., 18:47

ISL - HRV

A spanyol Antonio Mateu játékvezető, ahogy mondani szokás, sajátos felfogásban vezeti a meccset. Most például hiába támadta két izlandi is az ötösön belül a horvát kapust egy szögletnél, simán elengedte. Kalinić így is ki tudta ütni, és még az ismétlést is blokkolni tudta lábbal.

2018 június 26., 18:41

ISL - HRV

Váratlanul nagy helyzetbe került Izland. Váratlanul és érdemtelenül, mert Finnbogason durva szabálytalansággal szerzett labdát, de a bíró elengedte. Finnbogason pedig egyből kapura fordult, és pár lépés után, 23 méterről rá is tűzte. Mellé.

2018 június 26., 18:39

ISL - HRV

Végre egy horvát kontra! Modrić lódult meg egy labdaszerzés után, kijátszotta Kramarićnak, aki valamiért úgy döntött, hogy minden cselt, amit csak ismer, ebben az egy akcióban fog bemutatni. Ebből se lett semmi.

2018 június 26., 18:31

ISL - HRV

Kovačić buktatta Hallfredssont úgy 25 méterre a kaputól. G. Sigurdsson megpróbálta rácsavarni, de gyenge is volt, és rosszul helyezett is. Kalinić különösebb nehézség nélkül meg is fogta.

2018 június 26., 18:21

ISL - HRV

Veszélyes horvát szögletkombináció: A kisszöglet után Modrić balról külsővel csavart középre, de az izlandi védelem tisztázott Mandžukić elől. A labda a 16-os szélénél várakozó Kovačić elé került, kapásból rátűzte, de megpattant egy izlandi lábon. Bjarnason közben még mindig csendben vérezget, igazítani kell a tampont az orrában, és még a véres nadrágját is le kellett cserélnie.

2018 június 26., 18:15

GÓL! MESSI! Vezet Argentína!

NGA - ARG

Banega mágikus labdát lőtt be a nigériai védők mögé, Messi csodásan vette le maga elé a labdát és jobbal, kissé kisodródva a hosszúba emelt. Őrjöng Diego, őrjöng Szentpétervár!

2018 június 26., 18:14

ISL - HRV

Pjaca és Bjarnason harcoltak a félpályánál egy labdáért. Pjaca - a visszajátszások alapján teljesen véletlenül - orrba könyökölte. Bjarnason most a földön vérzik, az izlandi cserék intenzív melegítésbe kezdtek. A bíró vagy egy perc gondolkodás után sárgát adott Pjacának.

2018 június 26., 18:11

NGA - ARG

Messiről a horvátok ellen már a himnusznál sütött, hogy semmi kedve játszani. Most kiismerhetetlen, talán inkább elszánt arccal állt a meccs előtt. A pályán egyelőre virgonc.

link Forrás