Pedofíliával vádolják a gyerekek elleni szexuális erőszak ellen küzdő szervezet alapítóját

A 22 éves Joel Davis még diákként hozott létre egy szervezetet, mely a gyerekek elleni szexuális erőszak ellen küzdött. A Columbia Egyetem hallgatóját kedden gyermekpornográfia és kiskorú zaklatása vádjával letartóztatták - írja a Buzzfeed. Davis fedett ügynököknek árulta el, hogy szexuális viszonyt létesítene két kislánnyal, akiket 2, illetve 9 évesnek gondolt. A hatóságok szerint korábban azt is elmondta, hogy a „0+” éves gyerekek érdeklik, és a nyomozókkal nagyon súlyos pedofil képeket osztott meg. Davis 2014-ben alapította a Youth to End Sexual Violence csoportot, állítása szerint a következő évben Nobel-békedíjra jelölték. Az FBI szerint a férfi yngperv22 néven válaszolt egy posztra. 

A nyomozóknak azt is elmondta, hogy egyszer megpróbált szexuálisan közeledni egy 7 éves kisfiúhoz, de végül nem lett belőle semmi, viszont egy 3 éves kislányt megerőszakolt. 

Davis 2014-ben a Huffinton Post vendégszerzőjeként arról írt, hogy a háborús zónákban élő gyerekek vannak a legjobban kitéve a szexuális erőszaknak.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.