Pedofíliával vádolják a gyerekek elleni szexuális erőszak ellen küzdő szervezet alapítóját

külföld
2018 június 29., 06:36
comments 175

A 22 éves Joel Davis még diákként hozott létre egy szervezetet, mely a gyerekek elleni szexuális erőszak ellen küzdött. A Columbia Egyetem hallgatóját kedden gyermekpornográfia és kiskorú zaklatása vádjával letartóztatták - írja a Buzzfeed. Davis fedett ügynököknek árulta el, hogy szexuális viszonyt létesítene két kislánnyal, akiket 2, illetve 9 évesnek gondolt. A hatóságok szerint korábban azt is elmondta, hogy a „0+” éves gyerekek érdeklik, és a nyomozókkal nagyon súlyos pedofil képeket osztott meg. Davis 2014-ben alapította a Youth to End Sexual Violence csoportot, állítása szerint a következő évben Nobel-békedíjra jelölték. Az FBI szerint a férfi yngperv22 néven válaszolt egy posztra. 

A nyomozóknak azt is elmondta, hogy egyszer megpróbált szexuálisan közeledni egy 7 éves kisfiúhoz, de végül nem lett belőle semmi, viszont egy 3 éves kislányt megerőszakolt. 

Davis 2014-ben a Huffinton Post vendégszerzőjeként arról írt, hogy a háborús zónákban élő gyerekek vannak a legjobban kitéve a szexuális erőszaknak.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.