Szijjártó Péter kristálytiszta meglátása: "Óriási nemzetközi erők mozdultak meg hatalmas nemzetközi finanszírozási háttérrel, hogy Európát poszt-keresztény időszakba léptessék"

A Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában osztotta meg legfrissebb gondolatait Szijjártó Péter. A magyar külügyminiszter az alákérdezésre válaszolva kijelentette:

MIGRÁCIÓ.

Szijjártó hozzátette:

SOROS.

Kérdésre válaszolva elmondta:

BRÜSSZEL.

Összefoglalva:

Szijjártó Péter szerint az NGO-k az embercsempészekkel összefogva, háttérben óriási nemzetközi erős hatalmas nemzetközi finanszírozásával, készek arra, hogy azonnal 35 millió AFRIKAIT beutaztassanak annak érdekében, hogy az 500 milliós Európa népességét megváltoztatva az poszt-kereszténnyé váljon.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.