Kézzel etette a cápát, az meg berántotta a krokodiloktól hemzsegő vízbe

Ausztrália észak-nyugati partjainál hajózott egy társaság, és egy 34 éves, Perth-i nő úgy gondolta, jó döntés lesz kézből etetni az arra köröző cápát. Nem volt az, a ragadozó ráharapott a nő ujjára, majd félig berántotta a vízbe. Arrafelé nemcsak cápákban, de sósvízi krokodilokban is gazdag a víz, így óriási mázli, hogy a turista végül megúszta a kalandot - társai még időben elkapták. 

„Annyira gyorsan történt. Csak arra tudtam gondolni, hogy elveszítem az ujjam. Ráharapott, és olyan érzés volt, mintha lerántaná a csontról” - nyilatkozta a pórul járt, de voltaképpen mégis nagyon szerencsés Melissa Brunning. A homokszínű dajkacápa általában szelíd, de ha veszélyben érzik magukat, jó nagyot tudnak harapni. A nő ujja megdöbbentő módon megmaradt, de a csontot széttörte a cápa. Brunning az eset után belátta, hogy amit csinált, rossz ötlet volt, és mindenkit arra biztat, NE ETESSENEK CÁPÁT!

(via CNN)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.