Kézzel etette a cápát, az meg berántotta a krokodiloktól hemzsegő vízbe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ausztrália észak-nyugati partjainál hajózott egy társaság, és egy 34 éves, Perth-i nő úgy gondolta, jó döntés lesz kézből etetni az arra köröző cápát. Nem volt az, a ragadozó ráharapott a nő ujjára, majd félig berántotta a vízbe. Arrafelé nemcsak cápákban, de sósvízi krokodilokban is gazdag a víz, így óriási mázli, hogy a turista végül megúszta a kalandot - társai még időben elkapták. 

„Annyira gyorsan történt. Csak arra tudtam gondolni, hogy elveszítem az ujjam. Ráharapott, és olyan érzés volt, mintha lerántaná a csontról” - nyilatkozta a pórul járt, de voltaképpen mégis nagyon szerencsés Melissa Brunning. A homokszínű dajkacápa általában szelíd, de ha veszélyben érzik magukat, jó nagyot tudnak harapni. A nő ujja megdöbbentő módon megmaradt, de a csontot széttörte a cápa. Brunning az eset után belátta, hogy amit csinált, rossz ötlet volt, és mindenkit arra biztat, NE ETESSENEK CÁPÁT!

(via CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.