Kézzel etette a cápát, az meg berántotta a krokodiloktól hemzsegő vízbe

idióta rekordok
2018 július 02., 07:05

Ausztrália észak-nyugati partjainál hajózott egy társaság, és egy 34 éves, Perth-i nő úgy gondolta, jó döntés lesz kézből etetni az arra köröző cápát. Nem volt az, a ragadozó ráharapott a nő ujjára, majd félig berántotta a vízbe. Arrafelé nemcsak cápákban, de sósvízi krokodilokban is gazdag a víz, így óriási mázli, hogy a turista végül megúszta a kalandot - társai még időben elkapták.

„Annyira gyorsan történt. Csak arra tudtam gondolni, hogy elveszítem az ujjam. Ráharapott, és olyan érzés volt, mintha lerántaná a csontról” - nyilatkozta a pórul járt, de voltaképpen mégis nagyon szerencsés Melissa Brunning. A homokszínű dajkacápa általában szelíd, de ha veszélyben érzik magukat, jó nagyot tudnak harapni. A nő ujja megdöbbentő módon megmaradt, de a csontot széttörte a cápa. Brunning az eset után belátta, hogy amit csinált, rossz ötlet volt, és mindenkit arra biztat, NE ETESSENEK CÁPÁT!

link Forrás

(via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.