Ötéves kisfiú kapott először rekeszizom-pacemakert Magyarországon

Keddi sajtótájékoztatóján közölte a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikája, hogy 

sikeresen elvégezték az első rekeszizom-pacemaker beültetését Magyarországon.

Az alany egy olyan ötéves kisfiú volt, aki a májusi műtétéig folyamatos éjszakai lélegeztetésre szorult. A beavatkozás óta jól van. Az eszköz hasonlóan a szívhez beültetett pacemakerhez, képes a légzőizom stimulációjára, így a beteg képes lesz az önálló légzésre. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.