Lelőtte 72 éves fiát egy 92 éves nő, mert a férfi idősotthonába tervezte őt küldeni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Lelőtte fiát egy 92 éves amerikai nő, mert nem akarta, hogy idős otthonba küldje őt - közölte az arizonai Maricopa megye rendőrsége.

A Fountain Hillsben élő asszony hétfőn két pisztollyal köpenyének zsebében ment 72 éves fia hálószobájába, ahol kérdőre vonta őt, amiért idős otthonba akarja küldeni. A vita hevében elővette az egyik fegyvert és több lövést leadva megölte fiát. 

A kihallgatásán az idős nő elmondta, hogy tette előtt napokon át gondolkodott fia azon tervén, hogy idősotthonba adja. 

Fia lelövése után a nő a pisztollyal célba vette a férfi fiatalabb élettársát, ám annak sikerült kicsavarnia a fegyvert a kezéből és a szoba sarkába hajítani. Ekkor az idős asszony elővette a másik pisztolyt, amelyet a fiatalabb nő szintén kiütött a kezéből, majd sikerült elmenekülnie és hívni a rendőrséget.

Az idős nő ellen előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés és súlyos testi sértés miatt emeltek vádat. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.