Ungár kimondta: „Édesanyám nem palacsintasütő-fajta”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem tudja és nem is tudhatja, hogy miért indítottak fegyelmi eljárást az LMP frakcióvezető-helyettese, Schmuck Erzésbet ellen. De ha azért, mert édesanyjával beszélt, akkor ellene is indíthatnának, mondta Ungár Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Szerinte másról lehet szó. A Magyar Narancs írta meg, hogy Schmuck többször is egyeztetett telefonon a választások előtt Schmidt Máriával, az egyik beszélgetést az LMP-s politikus sofőre is hallotta. Vujity Trvtko kérdésére, hogy milyen gyakran beszél Ungár az anyjával, elmondja-e neki ha sütött palacsintát, a politikus kijelentette:

„Édesanyám nem palacsintasütő-fajta.”

Hozzátette: közeli viszonyban vannak, sokszor beszélnek politikáról, gyakran vitatkoznak. Ungár szerint anyja a magyar politika meghatározó résztvevője a '90-es évek eleje óta, így sok embert ismer, többekkel jó viszonyt is ápol. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.