Ungár kimondta: „Édesanyám nem palacsintasütő-fajta”

Nem tudja és nem is tudhatja, hogy miért indítottak fegyelmi eljárást az LMP frakcióvezető-helyettese, Schmuck Erzésbet ellen. De ha azért, mert édesanyjával beszélt, akkor ellene is indíthatnának, mondta Ungár Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Szerinte másról lehet szó. A Magyar Narancs írta meg, hogy Schmuck többször is egyeztetett telefonon a választások előtt Schmidt Máriával, az egyik beszélgetést az LMP-s politikus sofőre is hallotta. Vujity Trvtko kérdésére, hogy milyen gyakran beszél Ungár az anyjával, elmondja-e neki ha sütött palacsintát, a politikus kijelentette:

„Édesanyám nem palacsintasütő-fajta.”

Hozzátette: közeli viszonyban vannak, sokszor beszélnek politikáról, gyakran vitatkoznak. Ungár szerint anyja a magyar politika meghatározó résztvevője a '90-es évek eleje óta, így sok embert ismer, többekkel jó viszonyt is ápol. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.