Egy kigyúrt férfi és egy pöttyös ruhát viselő nő tíz perc alatt kipakolta a cipőboltot a Westendben

bűnügy
2018 július 06., 06:26
comments 177

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Annyit tudni, hogy egy nő és egy férfi június 4-én 11 óra 20 perc és 11 óra 30 perc között egy VI. kerületi bevásárlóközpont egyik üzletéből

ellopott 13 pár cipőt.

Róluk van szó, a bevásárlóközpont pedig a képek alapján a Westend:

photo_camera Forrás:police.hu

A nő 40-45 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fehér színű fekete pöttyös egyrészes ruhát viselt. A férfi 30-35 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fehér cipőt, fekete rövidnadrágot és fehér pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt vagy férfit felismeri, jelentkezzen, elérhetőségek itt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt