Egy kigyúrt férfi és egy pöttyös ruhát viselő nő tíz perc alatt kipakolta a cipőboltot a Westendben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Annyit tudni, hogy egy nő és egy férfi június 4-én 11 óra 20 perc és 11 óra 30 perc között egy VI. kerületi bevásárlóközpont egyik üzletéből

ellopott 13 pár cipőt.

Róluk van szó, a bevásárlóközpont pedig a képek alapján a Westend:

Forrás:police.hu

A nő 40-45 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fehér színű fekete pöttyös egyrészes ruhát viselt. A férfi 30-35 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fehér cipőt, fekete rövidnadrágot és fehér pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt vagy férfit felismeri, jelentkezzen, elérhetőségek itt.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.