Figyelem, Facebookon érkezhet Cristiano Ronaldo valóságshowja

foci
2018 július 06., 09:56
comments 35

A Variety értesülései szerint a Facebook saját reality gyártásáról tárgyal a focistával. A 13 epizódosra tervezett műsorban nemcsak a pályán lehet majd követni Ronaldo karrierét, hanem megmutatja magánéletét is - teszi mindezt 10 millió dolláros díjazásért. A lap azt is tudni vélni, hogy a projektben valamilyen formában részt vesz majd Tom Brady amerikaifoci-sztár. Ez annyira nem meglepő, tekintve, hogy egy olyan cég, a Religion of Sports gyártaná a műsort, melynek Brady az egyik alapítója. A reality formátuma állítólag hasonló lesz, mint a szintén a Facebookon futó, Bradyről szóló Tom vs Time. A Variety értesüléseit egyik érintett fél sem kívánta kommentálni.

photo_camera Fotó: Raddad Jebarah/NurPhoto


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.