Aki szeretne olyan kutyát, ami bárhol megtalálja a lakásban elrejtett drogokat vagy emberi maradványokat, most jelentkezzen a massachusetts-i rendőrségen

A massachusetts-i rendőrség a Facebookon keres gazdát két nyugdíjba vonuló járőrkutyának, mert a mostani gazdájuk már nem tudja befogadni őket. Olyanok jelentkezését várják, akik családtagként kezelnék a kutyákat.

Az egyikük Klauss, az 5 és fél éves belga juhász, amit emberi maradványok felkutatására képeztek ki. Az eddigi gazdáját előléptették, mivel már van egy nyugdíjba vonult rendőrkutyája, Klausst már nem tudja befogadni. A kutya kora miatt pedig már nem keresnek neki másik munkatársat. 

A másik kutya pedig Alex, a 8 éves németjuhász, ami legjobban a drogkereséshez ért. Az eddigi gazdájának szintén van már otthon egy nyugdíjas kutyája.

De ettől a rendőrség még nem adja oda a kutyákat akárkinek. Külön interjúkat fognak készíteni a jelentkezőkkel, és csak a legjobbak kaphatják meg  Klausst vagy Alexet. (Boston Globe)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.