Egy háztetőre menekült az árvíz elől egy japán idősotthon terápiás törpelova

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Három nappal az eltűnése után megkerült a Life Town Mabi öregek otthona terápiás törpelova. A kilencéves kanca a legalább 176 halálos áldozatot követelő áradások közben tűnt el Kakehasi Mabicsó körzetében.

Levél, a terápiás törpeló egy háztetőn vészelte át a Japánban pusztító árvizeket.Fotó: HANDOUT/AFP

Bár mindenki azt hitte, hogy megfulladt, az öregek otthona egyik alkalmazottja, a 49 éves Tanimoto Mari nem volt hajlandó feladni a reményt. Kutatása sikerrel járt, a Levél névre hallgató kancát végül egy háztetőn találták meg. 

Az aprócska ló sárborítottan állt egy családi ház tetején, pár kilométernyire az öregek otthonától. A mentés is kalandos volt, miközben megpróbálták lehozni a tetőről, az állat megcsúszott és két métert zuhant. Szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett az egyik lábán, így folytathatja terápiás munkáját az öregekkel. (Via Fox News, News.com)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.