Mészáros Lőrinc valami édesre vágyhatott

Június első hetében 75 százalékra növelte tulajdonrészét Magyarország legnagyobb izocukorgyárában Mészáros Lőrinc Opus Global nevű cége. A gázszerelőből lett polgármesterből lett multimilliárdos sajtómágnás-energiamogul-mezőgazdasági cézár ennyinél nem állt meg, a Budapesti Értéktözsdén közzétett közleménye szerint az Opus Global újabb 25 százalékos üzletrész apportjával és a jelenleg zajló tőkeemeléssel együtt kizárólagos tulajdonos lett a Kall Ingredients Kft.-ben. (Via HVG)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.