Lefagyasztotta a János Kórház vezetését, hogy civilek kitakarítanák a betegek mocskos teraszát

Egészségügy
2018 július 18., 10:06
comments 244

Tökéletes kezdeményezés: először megdöbbentek a János Kórház épületének állapotán, de aztán úgy gondolták, hogy változtatnának rajta, ingyen, lelkesedésből. És írtak is a kórház igazgatójának:

link Forrás

Miután a kórház vezetése nem válaszolt nekik, most olyan embert keresnek, aki protekciót tudna intézni, hogy bejuthassanak és kitakaríthassák a teraszt. Van, aki virágot is vinne, mások szerint elég lenne gerillában felfesteni valamit Orbánról, akkor rendbehoznák, de az is lehet, hogy hálapénzt kellene fizetni valakinek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.