Gyorsan elkapták a rendőrök a geszti pontytolvajokat, akik nem siették el a menekülést a lopás után, sőt, egyikük még ittas is volt

Engedély nélkül fogott ki halakat két férfi egy tóból, Geszt külterületén még június 9-én, majd egy kisbusszal akartak elmenekülni, de elkapták őket. Nem kevés halat loptak:

A lopott pontyok  Forrás: police.hu

A két férfi később elismerte, hogy húzóhálóval halakat akartak fogni, ezért mentek a tóhoz. A kifogott pontyokat zsákokba tették, majd a parton találtak 40 kilogramm búzát is, és azt is bepakolták a kisbuszba.

Aztán útban hazafelé még felvették az ismerőseiket is, akik egy csatornában fürödtek és horgásztak.

A kisbuszt, amiben ültek, a bűncselekményről érkezett bejelentés után néhány perccel két zsadányi körzeti megbízott és a Biharugra Határrendészeti Kirendeltség egyik rendőre állította le Geszt külterületén. A járműben összesen heten utaztak, a lopást a gyanú szerint közülük ketten, egy 18 és egy akkor 42 éves férfi követték el.

Az idősebb férfi ellen a lopás, illetve az orvhalászat mellett ittas járművezetés gyanúja miatt is büntetőeljárás indult, mert az ellenőrzéskor ő vezette a kisbuszt

és a légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála. Az igazságügyi szakértői vizsgálat igazolta, hogy ittasan vezetett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Sarkadi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek. (Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.