Pócs János fia is kapott 42 milliót falusi turizmusra

POLITIKA
2018 július 25., 13:55
comments 179

Ex-államtitkár, miniszteri rokon, elítélt fideszes polgármester is tízmilliókat kapott, gyakorlatilag családi ház építésére - írtuk kedden az Index cikke nyomán, melyből kiderül, feltűnően sok fideszes, illetve a hatalomhoz így-úgy kötődő pályázó jutott végtelenül könnyű módon több tízmillió forinthoz egy EU-s pályázatnak köszönhetően. A támogatást falusi turizmus fejlesztésére kapják, a valóságban azonban családi házat építenek belőle.

A keddi cikk után most itt a folytatás, kiderült, hogy a fideszes Pócs János fia 42 milliót nyert hivatalosan "Turisztikai diverzifikáció ifj. Pócs János gazdaságában" címmel. ifj. Pócs János tagja Jászapáti képviselő-testületének, apja sokáig a település polgármestere volt. Jutott jelenleg is regnáló fideszes polgármestereknek is a pénzből: Ozsváth István Kokadról 47 millióval, illetve Szécsi Szabolcs Tarpáról 48 millióval gazdagodott a pályázatnak köszönhetően.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.