Mind a tíz szökött fegyencet elfogták Nyugat-Ausztráliában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nyugat-Ausztráliában szerdán megszökött tíz rab a greenough-i regionális fegyintézetből, és a hatóságok olyannyira komolyan vették az ügyet, hogy azonnal felhívták a lakosság figyelmét, hogy kivételesen zárják be a hátsó ajtókat a házaikban. 

A tíz szökött fegyenc közül hatot még aznap sikerült becserkészni, csütörtökön viszont négyen még szökésben voltak. A The West most azt írja, hogy Bradley Silvester is újra a rendőrkézen van, és ezzel sikerült elfogni az utolsó rabot is. 

Egy geraldtoni taxis vezette nyomra a nyomozókat, miután Silvester megkérte, hogy dobja el egy darabig. Silvestert egy bokorból rángatták elő. Odáig okos volt, hogy levetette a fegyencruhát, de helyette láthatósági mellényt húzott, ami kevésbé bizonyult jó döntésnek. 

150 rendőr kutatta a környéket a szökött rabok után, akik közül hetet elfogtak, ketten pedig feladták magukat. A fegyencek egy börtönlázadás után törtek ki a börtönből, a hírek szerint valósággal szétverték az intézmény egyes helyiségeit, sőt egy szobát fel is gyújtottak. (The West)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.