Mind a tíz szökött fegyencet elfogták Nyugat-Ausztráliában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nyugat-Ausztráliában szerdán megszökött tíz rab a greenough-i regionális fegyintézetből, és a hatóságok olyannyira komolyan vették az ügyet, hogy azonnal felhívták a lakosság figyelmét, hogy kivételesen zárják be a hátsó ajtókat a házaikban. 

A tíz szökött fegyenc közül hatot még aznap sikerült becserkészni, csütörtökön viszont négyen még szökésben voltak. A The West most azt írja, hogy Bradley Silvester is újra a rendőrkézen van, és ezzel sikerült elfogni az utolsó rabot is. 

Egy geraldtoni taxis vezette nyomra a nyomozókat, miután Silvester megkérte, hogy dobja el egy darabig. Silvestert egy bokorból rángatták elő. Odáig okos volt, hogy levetette a fegyencruhát, de helyette láthatósági mellényt húzott, ami kevésbé bizonyult jó döntésnek. 

150 rendőr kutatta a környéket a szökött rabok után, akik közül hetet elfogtak, ketten pedig feladták magukat. A fegyencek egy börtönlázadás után törtek ki a börtönből, a hírek szerint valósággal szétverték az intézmény egyes helyiségeit, sőt egy szobát fel is gyújtottak. (The West)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.