Ungár Péter vett két vidéki hírportált

politika
2018 július 26., 17:00
comments 89

Ungár Péter annak idején a Magyar Nemzetet is meg akarta szerezni, és ha az nem is jött össze, de bevásárolta magát az Azonnali.hu-ba, most pedig két vidéki hírportál,

a szentgotthárdi 9970.hu és az egriugyek.hu tulajdonosa lett

- írja a Népszava, amely azt is tudni véli, hogy az LMP-s politikus szeptemberben Szombathelyen és Debrecenben is megpróbál elindítani egy-egy lapot. Ungár június elején az Indexnek beszélt róla, hogy vidéken is tervezi bővíteni a médiaportfólióját, elsősorban online, mert „semmilyen más hang nincs vidéken, csak a Fidesz”. Azt ígérte, ez „szépen lassan, megyei jogú városonként fog indulni”.

Ungár egyébként már társtulajdonos az állami hirdetésekkel kitömött Figyelőben, aminek működésére állítása szerint semmilyen hatással sincs. Nemrég pedig azt is megmutatta, hogy nem fél mikrofont ragadni, és lemenni vidékre:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.