Ungár Péter vett két vidéki hírportált

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ungár Péter annak idején a Magyar Nemzetet is meg akarta szerezni, és ha az nem is jött össze, de bevásárolta magát az Azonnali.hu-ba, most pedig két vidéki hírportál,

a szentgotthárdi 9970.hu és az egriugyek.hu tulajdonosa lett

- írja a Népszava, amely azt is tudni véli, hogy az LMP-s politikus szeptemberben Szombathelyen és Debrecenben is megpróbál elindítani egy-egy lapot. Ungár június elején az Indexnek beszélt róla, hogy vidéken is tervezi bővíteni a médiaportfólióját, elsősorban online, mert „semmilyen más hang nincs vidéken, csak a Fidesz”. Azt ígérte, ez „szépen lassan, megyei jogú városonként fog indulni”.

Ungár egyébként már társtulajdonos az állami hirdetésekkel kitömött Figyelőben, aminek működésére állítása szerint semmilyen hatással sincs. Nemrég pedig azt is megmutatta, hogy nem fél mikrofont ragadni, és lemenni vidékre:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.