Deutsch: Semmi probléma sincs a 2Rule-mezzel

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Mi a baj a 2Rule-mezzel?"- értetlenkedett Deutsch Tamás az ATV Egyenes beszéd című műsorában péntek este. A fideszes EP-képviselő szerint

"az ég egy adta világon semmi probléma sincs ezzel, hacsak az nem, hogy van egy olyan cég, ami nagyon dicséretes törekvést fogalmazott meg, hogy a nagy globális világmárkákhoz képest az adott országban a piacon komoly eredményt érjen el."

Azért az MTK nem váltja le a mostani beszállítóját, válaszolta. Ők minden alkalommal megversenyeztetik a nagy sportszergyártókat és a legjobb ajánlatot fogadják el. Deutsch vissza is kérdezett:

"miért tilos egy Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő cégnek egy jó kezdeményezés mögé állni?"

Szerinte amúgy nem is akkora biznisz egy-egy márkának a csapatok öltöztetése. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.