Dobrev Klára szerint a jegybank 15 milliós büntetése az orbáni politika része

politika
2018 augusztus 14., 12:25
comments 188

A "Matolcsy-féle jegybank nem független," a hétfőn kiszabott büntetés az orbáni politika része, írja az MTI-hez eljuttatott közleményében Dobrev Klára, az Altus Zrt. vezérigazgatója. A Magyar Nemzeti Bank hétfőn szabott ki 15 millió forint bírságot Altus Portfólió Kft.-re engedély nélküli pénzkölcsönnyújtás miatt. Dobrev szerint

"Matolcsy szerint bűn saját pénzből kölcsönt adni pár bajba jutott rokonnak, közeli ismerősnek, az Orbánnal szembenálló Demokratikus Koalíciónak. Ezzel szemben hazafias cselekedet a közpénzt alapítványokba menteni, és abból méregdrága bútorokat, szőnyegeket venni, rokonoknak hitelt adni, devizahiteleseket kisemmizni".

Gyucsány Ferenc felesége hangsúlyozta: "küzd, és a jövőben még határozottabban küzdeni fog, megalkuvás nélkül," továbbra is kész minden erejével támogatni az Orbánnal harcoló ellenzéket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.