Sokkos állapotban a sofőr, aki előtt leomlott a genovai híd

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Sokkos állapotban került kórházba, de a körülményekhez képest jól van, árulta el a Basko szupermarket-lánc vezérigazgatója a világ legszerencsésebb sofőrjéről, aki előtt leszakadt kedd délután a genovai autópálya egyik hídja. A beszámoló szerint kihallgatták a kamionost, és a hatóságok megkérték, hogy egyelőre ne nyilatkozzon a médiának. A Basko vezetője szerint ezen az útvonalon mindig hatalmas a forgalom, a kamionok csak lassan közlekednek, így lehetett elég ideje a sofőrnek, hogy vészfékezzen. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.