Túl sokkoló volt a Youtube-nak az egyik horrorfilm első trailere, az újat már egy bulldog is nyugodtan végig tudja nézni

horror
2018 augusztus 15., 08:00
comments 33

Letiltotta a Nun című horrofilm egyik trailerét a reklámok közül a Youtube, mert a nézők túl ijesztőnek találták a hirtelen előugró gonoszt, ez pedig nem fér bele a szabályokba. A hat másodperces videó a hangszabályozó képével indul, aztán hirtelen előugrik egy vicsorgó apáca. A Youtube szerint ez túl sokkoló, ezért nem futhat a videók előtti reklámként.

A film rendes trailere egyébként kevésbé rémisztő, legalábbis ezt a bulldogot láthatóan nem rázta meg, csak néhány jelenetet ugatott meg.

link Forrás

A Nun egy romániai kolostorban játszódik 1952-ben, és egy apáca öngyilkosságát próbálják feltárni. Szeptember elején kerül a mozikba. (IndieWire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.