Mészáros Lőrinctől vesz laptopokat az E.On

1,6 milliárd forintért rendelt laptopokat a 4iG Nyrt.-től az E.On. A gigamegrendelést kapó cégben június végén szerzett közvetlen irányítást Mészáros Lőrinc két cége, az Opus Global és a Konzum Befektetési Alapkezelő, és annak két tőkealapja. Ezt már a Gazdasági Versenyhivatal is engedélyezte.

Az E.Obn azzal indokolta az 1,6 milliárd + Áfa értékű beszerzést, hogy terepen dolgozó szakembereik így az eddig "különböző felületeken" végzett munkafolyamatokat egyetlen eszközön, kényelmesebben, hatékonyabban végezhetik el. (Portfolio via 24.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.