Ezek voltak a nyár legnagyobb slágerei a Spotify szerint

Nyilvánosságra hozta a zeneszolgáltató a nyár legtöbbet játszott dalainak listáját, nem túl megdöbbentő módon a lista élén Drake Kikije, az In My Feelings végzett, a számot 393 millió alkalommal streamelték a felhasználók június elseje és augusztus 20. között. Drake-et a Maroon 5 követi a Girls Like You-val, az ötödik helyen pedig az idén elhunyt XXXTentacion SAD!-je áll. Calvin Harris One Kiss-e meglepő módon csak a hetedik a listán. A nyári slágerlista általában elég jól előrejelzi az év végi eredményeket is. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.