Orbán és Rogán már Milánóban van a Heti Hetes egykori műsorvezetőjével

politika
2018 augusztus 28., 11:07
comments 414

Orbán Viktor miniszterelnök nyakára ejtett világoszöld nyakkendőben megérkezett az olaszországi Milánóba. Természetesen most is magával vitte a propagandaminiszterét, Rogán Antalt, de fotón a balján a Heti Hetes című, mára megszűnt Orbán-ellenes politikai műsor vezetője, az olaszul rohamtempóban kiképzett Csiszár Jenő milánói főkonzul is szerepel.

Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) az olaszországi Milánóban tett látogatásán 2018. augusztus 28. Mellette balról Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, jobbról Csiszár Jenő, Magyarország milánói főkonzulja
photo_camera Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

Orbán Viktor Milánóban találkozik Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel, akivel nagyon hasonló nézeteket vall az EU-ról és a menekültekről, de az olasz kormány éppen azzal a kvótarendszerrel akarja megoldani a menekültkérdést, amivel szemben a magyar kormány minden követ megmozgat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.