Eminem új meglepetésalbumán szidja Trumpot és Lil Pumpot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Alig néhány hónappal a Revival megjelenése után a rapper újabb albumot adott ki Kamikaze címmel. „Megpróbáltam nem túl gondolni” - ezzel a megjegyzéssel rakta ki Twitterre a hírt. Ahogy az várható volt, újra páros lábbal száll bele Trumpba (egy ideje már ez az egyik legfőbb küldetés), de nekimegy a rapperek ifjabb generációjának is, köztük Lil Pumpnak, Lil Xannek és Lil Yachtynak. Egy ponton megemlíti Mike Pence herezacskóját is. Az oltásoknak itt még mindig nincs vége, Eminem Tyler, the Creator,  Machine Gun Kelly és Joe Budden is megkapják a magukét. 

Eminem mostanában feltűnően termékeny, a Revival előtt 2013-ban adott ki utoljára albumot. A Revivalt vegyes kritika fogadta, természetesen a Kamikazén azoknak is beszól a rapper, akik negatívan szóltak róla. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.