Eminem új meglepetésalbumán szidja Trumpot és Lil Pumpot

ZENE
2018 augusztus 31., 10:16
comments 28

Alig néhány hónappal a Revival megjelenése után a rapper újabb albumot adott ki Kamikaze címmel. „Megpróbáltam nem túl gondolni” - ezzel a megjegyzéssel rakta ki Twitterre a hírt. Ahogy az várható volt, újra páros lábbal száll bele Trumpba (egy ideje már ez az egyik legfőbb küldetés), de nekimegy a rapperek ifjabb generációjának is, köztük Lil Pumpnak, Lil Xannek és Lil Yachtynak. Egy ponton megemlíti Mike Pence herezacskóját is. Az oltásoknak itt még mindig nincs vége, Eminem Tyler, the Creator, Machine Gun Kelly és Joe Budden is megkapják a magukét.

Eminem mostanában feltűnően termékeny, a Revival előtt 2013-ban adott ki utoljára albumot. A Revivalt vegyes kritika fogadta, természetesen a Kamikazén azoknak is beszól a rapper, akik negatívan szóltak róla.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.