Három hete bujkál Tibor, aki 50 millió forintot vitt el egy pénzszállító autóból

Frissítés: Ó. Tibort a rendőrség elfogta, ezért fotóját és vezetéknevét eltávolítottuk az eredeti cikkből.

A két méter magas, 26 éves Ó.Tibor augusztus 10-én Gyál és a főváros XVIII. kerülete között fosztotta ki a széfet valamikor este környékén. A Blikk szerint a férfi  egy erdős részen hagyta az autót, amiből kiemelte az ötvenmillió forintot rejtő pénzszállító kazettát. Az autót megtalálta a rendőrség, a férfi ellen pedig körözést adtak ki. A rabló a lap értesülései szerint egy XVIII. kerületi pénzszállító cégnél dolgozott, így tökéletesen megfigyelhette, hogy mikor, hova és mekkora összeget szállítanak a speciálisan átalakított furgonokban.

Magyarországon a pénzszállítóból zsákmányolt legnagyobb összeg 1,2 milliárd forint volt. A két elkövetőt hamar elkapták, a pénz azonban a mai napig nincs meg. A Brinks biztonsági őre pedig több mint félmilliárd forintot lovasított meg kilenc évvel ezelőtt. Az összeg soha nem került elő. A férfi azóta leülte börtönbüntetését.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.