Elkapták a pénzszállítót, aki 73 millióval lépett le

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A budapesti nyomozók a rejtekhelyén fogták el a sikkasztó pénzszállítót. Ó. Tiborról nemrégiben írtuk meg, hogy már három hete bujkál - ennek most vége a Police.hu közlése szerint. 

A 26 éves budapesti férfi pénzszállítóként dolgozott egy cégnél, amikor 2018. augusztus 10-én reggel elindult a telephelyről, hogy a meghatározott címekről begyűjtse a cégek készpénz-küldeményeit. A férfi aznap este, amikor végzett a munkával, Gyál közelében, egy erdős területen hagyta az autót, és a rábízott több mint 73 millió forinttal elmenekült. (A 444.hu-n korábban, akkori ismereteink szerint 50 milliót írtunk.)

A férfit 2018. augusztus 30-án este, Dunakeszin a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály segítségével elfogták. A nyomozók a házban egy sporttáskában megtalálták a pénz jelentős részét. A rendőrök Ó. Tibort sikkasztás bűntett miatt őrizetbe vették, gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.