Heves viharokat hoz a szombat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombatra virradóan előbb a Nyugat-Dunántúlon, majd késő délutántól a Duna-Tisza közén is többfelé várható heves zivatar, figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

A zivatarokat viharos (>60-70, főként a Dunántúlon akár >80-90 km/h) széllökések és jégeső (néhol esetleg >2 cm átmérő) kísérheti,

írják előrejelzésükben. Rövid idő alatt 20-25 mm eső eshet, 

de a Nyugat-Dunántúlon éjfélig az ismétlődő záporokból, zivatarokból lokálisan >30-40 mm is összegyűlhet. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet a Nyugat-Dunántúlon 21 és 25, másutt 26 és 33 fok között alakul. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.