Veszteséges a felcsúti kisvasút? Nem baj, így is sokaknak szerez örömet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az elmúlt egy évben 8,2 millió forint veszteséget termelt a felcsúti kisvasút, kétszer annyit, mint mint a működése első 14 hónapjában, közölte csütörtökön az Átlátszó az üzemeltető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól kapott adatokra hivatkozva. Kiderült: 

2018 májusában és júniusában összesen 10 napon utasok nélkül jártak a vonatok.

Hiába a veszteséges működés, a kormány nem tett le tervéről, hogy Bicskéig hosszabbítsa a 600 millió forint EU-s támogatásból épült nyomvonalat. Az RTL Klub Híradója a pénteki Kormányinfón megkérdezte Gulyás Gergelytől, hogy mégis mivel indokolják a bővítést, de a Miniszterelnökséget vezető miniszter csak annyit mondott, hogy reméli, hogy a csatorna reklámja is segít abban, hogy

és akkor üzletileg is meg fog térülni az, ami egyébként most is sokak számára szerez örömet. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.