Veszteséges a felcsúti kisvasút? Nem baj, így is sokaknak szerez örömet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az elmúlt egy évben 8,2 millió forint veszteséget termelt a felcsúti kisvasút, kétszer annyit, mint mint a működése első 14 hónapjában, közölte csütörtökön az Átlátszó az üzemeltető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól kapott adatokra hivatkozva. Kiderült: 

2018 májusában és júniusában összesen 10 napon utasok nélkül jártak a vonatok.

Hiába a veszteséges működés, a kormány nem tett le tervéről, hogy Bicskéig hosszabbítsa a 600 millió forint EU-s támogatásból épült nyomvonalat. Az RTL Klub Híradója a pénteki Kormányinfón megkérdezte Gulyás Gergelytől, hogy mégis mivel indokolják a bővítést, de a Miniszterelnökséget vezető miniszter csak annyit mondott, hogy reméli, hogy a csatorna reklámja is segít abban, hogy

és akkor üzletileg is meg fog térülni az, ami egyébként most is sokak számára szerez örömet. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.