Lily Allen mindenkit biztosít, hogy többé nem fizet nőknek szexért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Lily Allen brit popénekesnő az Instagramon arról vall, hogy négy évvel ezelőtt fizetett nőknek, hogy lefeküdjenek vele.

Az egész úgy jött elő, hogy hamarosan megjelenik egy könyve "Teljesen a saját gondolataim" címmel, és abban arról is ír, hogy a 2014-es turnéja idején prostituáltak szolgáltatásait is igénybe vette. Ám ez a rész könyvből valahogy kiszivárgott egy bulvárlaphoz, ami Lily Allen várakozásai szerint torzítva és a valóságosnál is sokkal durvábbnak beállítva jelentet majd meg részleteket. 

Lily AllenFotó: FRANCOIS GUILLOT/AFP

Úgyhogy az énekesnő most közölte, hogy megbánta amit tett akkoriban, többet nem csinál ilyet, és akkor is csak azért, mert nagyon magányos és elveszett volt. (via hvg)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.