Akadozik a Facebook, az Insta és a WhatsApp

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Akadozik a Facebook, az Instagram és a WhatsApp is világszerte. A probléma a késő délutáni órákban kezdődött, sokaknál lehaltak az oldalak, vagy akadozva jönnek be. A probléma elsősorban Európa egyes pontjain, illetve az Egyesült Államok északkeleti részében észlelhető, de a Fülöp-szigeteken és Brazíliában is akadozik a közösségi média.

Forrás: Down Detector

Mivel az Insta, a Messenger és a WhatsApp is Facebook tulajdon, a probléma ott is megjelenik. (Daily Mail, Down Detector)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.