New Yorkban karanténba zártak egy dubaji gépet, miután 100 utas panaszkodott rosszullétre

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Karanténba zárták az Emirates légitársaság egyik gépét a John F. Kennedy nemzetközi reptéren, mert a landolás után 100 utas panaszkodott rosszullétre, köztük a személyzet tagjai is. Köhögésre és lázra panaszkodtak. Miután az orvosok megvizsgálták az utasokat, 19 embernél állapítottak meg betegséget, de közülük csak 10-et vittek kórházba, mert a többiek visszautasították a kezelést.

Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto

A Dubajból érkező gép 521 utassal landolt a reptéren szerda délelőtt New Yorkban. Emirates Airline később közölte, hogy akik nem voltak rosszul, elhagyhatták a fedélzetet. A New York-i polgármester szóvivője megemlítette azt is, hogy néhány utas a szaúd-arábiai Mekkából érkezett, ahol influenzajárvány tombol, és az utasok tünetei alapján ez okozhatta a gondot. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.