50 ezer forintra büntették a Momentumot, mert a helyi választási bizottság szerint a plakátjaik csökkentették a fideszes jelölt esélyeit

„A Bizottság a laminált plakátokon szereplő szöveget megvizsgálva arra a következtetésre jutott, hogy az a választókat megtéveszti és ezáltal FIDESZ-KDNP jelöltjének választási esélyeit csökkenti.”

A Momentum közleménye szerint többek között ez szerepel a Szombathely Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottságának döntésében, amiben 50 ezer forintra bírságolják a pártot ezekért a plakátokért.

Ez plakát tényleg hasonlít a különféle uniós beruházások környékére kihelyezett támogatási feliratokhoz, de aki elég közel megy hozzá, hogy el tudja olvasni, az fogja tudni, hogy miről van szó, aki pedig nem megy elég közel, hogy el tudja olvasni, annak politikai döntéseit nyilván nem is tudja befolyásolni a szöveg.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.