Elindultak haza Londonból a magánrepülők, amiken Orbánt is megajándékozzák néha egy-egy hellyel

POLITIKA
2018 október 05., 11:27
comments 252

Pénteken kora délután elindultak Londonból a Csányi Sándor OTP-vezér és Garancsi István építési vállalkozó által használt magánrepülők. Mindkettő csütörtökön érkezett a brit fővárosba, feltehetően a Videoton Chelsea elleni meccse miatt.

Korábban az Átlátszó képeket közölt arról, hogy az OE-LEM lajstromszámú géppel a miniszterelnök is utazgat, erre Orbánék azt mondták, hogy a miniszterelnök barátja, Garancsi István (aki a Videoton tulajdonosa is) hívta meg Orbánt a Videoton bulgáriai meccsére.

Orbán a Videoton londoni meccsén is ott volt, de nem tudni, melyik repülővel ment ki.

„Harminc éve így mentem, jövő héten is így megyek, azután is így fogok menni” - mondta Orbán a múlt héten a parlamentben, amikor a repülőutakról kérdezték. (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.