Elindultak haza Londonból a magánrepülők, amiken Orbánt is megajándékozzák néha egy-egy hellyel

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Pénteken kora délután elindultak Londonból a Csányi Sándor OTP-vezér és Garancsi István építési vállalkozó által használt magánrepülők. Mindkettő csütörtökön érkezett a brit fővárosba, feltehetően a Videoton Chelsea elleni meccse miatt.

Korábban az Átlátszó képeket közölt arról, hogy az OE-LEM lajstromszámú géppel a miniszterelnök is utazgat, erre Orbánék azt mondták, hogy a miniszterelnök barátja, Garancsi István (aki a Videoton tulajdonosa is) hívta meg Orbánt a Videoton bulgáriai meccsére.

Orbán a Videoton londoni meccsén is ott volt, de nem tudni, melyik repülővel ment ki.

„Harminc éve így mentem, jövő héten is így megyek, azután is így fogok menni” - mondta Orbán a múlt héten a parlamentben, amikor a repülőutakról kérdezték. (via hvg.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.