Elindultak haza Londonból a magánrepülők, amiken Orbánt is megajándékozzák néha egy-egy hellyel

Pénteken kora délután elindultak Londonból a Csányi Sándor OTP-vezér és Garancsi István építési vállalkozó által használt magánrepülők. Mindkettő csütörtökön érkezett a brit fővárosba, feltehetően a Videoton Chelsea elleni meccse miatt.

Korábban az Átlátszó képeket közölt arról, hogy az OE-LEM lajstromszámú géppel a miniszterelnök is utazgat, erre Orbánék azt mondták, hogy a miniszterelnök barátja, Garancsi István (aki a Videoton tulajdonosa is) hívta meg Orbánt a Videoton bulgáriai meccsére.

Orbán a Videoton londoni meccsén is ott volt, de nem tudni, melyik repülővel ment ki.

„Harminc éve így mentem, jövő héten is így megyek, azután is így fogok menni” - mondta Orbán a múlt héten a parlamentben, amikor a repülőutakról kérdezték. (via hvg.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.