31 autó tükrét rúgta le buliból hazafelé

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Még nem hivatalos, de valószínűleg rekordot döntött szombat hajnalban egy 19 éves dömösi fiú:

úgy sétált végig VII. kerületi István utcában, a Dózsa György út irányából a Rottenbiller utca felé, hogy lerúgta 31 autó tükrét.

A csúcsdöntési kísérletről videórészletet is közzétett a Police.hu:

A jó állapotban lévő fiatalembert a rekord hitelesítése végett az arra járó rendőrök elfogták és előállították a kapitányságra, ahol 

31 rendbeli rongálás és garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.