Megverte és csoportosan megerőszakolta rabtársait hét fiatalkorú elítélt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Pénteken négy és kilenc év közötti időre terjedő szabadságvesztésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a hét fiatalembert, akik javítóintézetben, majd később a börtönben megverték és csoportosan megerőszakolták fiatalkorú társaikat. Az MTI-nek küldött beszámoló szerint a hét férfi még 2016 júliusa és decembere között követte el a bűncselekményeket, amikor javítóintézetben voltak illetve előzetes letartóztatásukat töltötték.    

Rabtársaikat csicskáztatták, veréssel különböző szexuális cselekményekre kényszerítették.

A vádirat szerint a sértettek valamennyien súlyos lelki sérülést szenvedtek, egyiküket pedig úgy megverték, hogy eltört a bordája.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.