Donald Trump legszívesebben a saját lányát nevezné ki ENSZ-nagykövetnek, de Ivanka inkább nem él a lehetőséggel

külföld
2018 október 10., 05:29
comments 147
Donald Trump és Ivanka Trump
photo_camera Donald Trump és Ivanka Trump Fotó: Evan Vucci/AP

Miután Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete kedden lemondott a tisztségéről, Donald Trump arról beszélt, hogy lánya, Ivanka Trump hihetetlenül jó követ lenne, de attól tart, hogy egyből nepotizmussal vádolnák, ha kinevezné. Ugyanakkor az elnök nem tud olyanról, aki a lányánál alkalmasabb lenne a feladatra.

link Forrás

Nem sokkal később Ivanka Trump a Twitteren jelezte, hogy neki már az is nagy megtiszteltetés, hogy a Fehér Házban dolgozhat, és biztos benne, hogy az elnök rettentően jó jelöltet fog állítani Halye helyére. De az nem ő lesz. 

Donald Trump most több lehetséges jelöltön is gondolkozik. Felmerült Dina Powell, korábbi helyettes nemzetbiztonsági tanácsadó is. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.