Lemondott az USA ENSZ-nagykövete

külföld
2018 október 09., 12:44
comments 33

Lemondott Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete, Donald Trump elnök a lemondást elfogadta.

photo_camera Fotó: Andrew Caballero-Reynolds/AFP

Donald Trump a Twitteren nem erősítette meg a hírt, de közölte, hogy a Fehér Házban hamarosan „nagy bejelentést” „barátommal, Nikki Haleyvel együtt”.

link Forrás

Trumpot nem érte váratlanul Haley döntése, a nagykövet – aki korábban Dél-Karolina kormányzója volt – a múlt héten a Fehér Házban járt, és megvitatta az elnökkel a várható lemondását.

Haley szeptemberben véleménycikket közölt a New York Timesban, és többek között azt írta: nem mindenben ért egyet Trumppal, akit már az elsők között kritizált, mielőtt bevonult a Fehér Házba. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.