Kéményseprők Országos Szakszervezete: Tarlós István személye garancia

Budapest
2018 október 11., 04:21
comments 93

Egy nappal azután, hogy Orbán Viktor oldalán Tarlós István bejelentette, elindul a jövő évi főpolgármester-választáson, megérkezett az első támogató közlemény, egyenesen a Kéményseprők Országos Szakszervezetétől. Az érdekvédelmi képviselet fontosnak találta az MTI-n keresztül közzétenni csütörtökön, hogy

ők Tarlós mellett állnak.

Azt írják:

"Bár az elmúlt közel két és fél év során nem sok oka volt a kéményseprőknek az örömre, a szakmát, számos esetben hátrányosan érintő jogszabály módosítások végett, most mégis örömmel értesültünk róla, miszerint Tarlós István főpolgármester a Miniszterelnökkel folytatott egyeztetést követően, hivatalosan is bejelentette, hogy vállalva a Kormány és a Fidesz felkérését, újra elindul a főpolgármesteri tisztségért a jövő évi önkormányzati választáson.
Azonban még mielőtt bárki politikai elfogultsággal vádolná meg közösségünket, szeretnénk leszögezni, hogy erről szó sincs.
Egész egyszerűen az örömünk oka, hogy megítélésünk szerint, Tarlós István személye garanciát jelent mind a budapesti polgárok élet-és vagyonbiztonságára, mind a budapesti kéményseprők biztos megélhetésére, akiknek Budapest nemcsak hogy az otthonuk, de a munkahelyük is.
Az elmúlt években a Tarlós István vezette főváros, számtalan alkalommal bizonyította, hogy lehetőségeihez mérten igyekszik megbecsülni munkavállalóit és ami a legfontosabb, megóvni polgárait.
Épp ezért Tarlós István nemcsak a budapesti polgárok, de a budapesti kéményseprők körében is nagy népszerűségnek örvend, közösségünk pedig elismeréssel tekint rá és ezúton is támogatásáról kívánja biztosítani."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.