A hódmezővásárhelyi Fidesz turbófokozatra kapcsolt: 2 óra 20 perc után sikerült elfogadnia a közgyűlés napirendjét

Két óra húsz perccel új országos rekord született Hódmezővásárhelyen pénteken. Pontosan ennyi időbe telt az, hogy a képviselő-testület megállapodjon abban, hogy egyáltalán milyen napirendi pontokat tárgyaljanak a közgyűlésen. A Délmagyar.hu beszámolója szerint a tervezett napirendbe a fideszes Kecskeméti Rita kért először változtatást, a személyeskedést nem mellőző vita során 11 témát töröltek, köztük Márki-Zay Péter javaslatát a testület feloszlatására. A polgármester a napirend elfogadását ebédszünettel jutalmazta.

Ezután a hódmezővásárhelyi közgyűlésnek sikerült megállapodnia:

  • a következő rendes közgyűlés időpontjáról, 
  • és a novemberi közmeghallgatás témáiról.

Majd nem fogadta el az óvodai beszámolót. A város pénzügyi helyzetéről sem sikerült tiszta képet kapnia a hallgatóságnak, annyi derült mindössze ki, hogy

  • jelenleg 1,6 milliárd forintnyi kifizetetlen számla áll az önkormányzatnál,
  • miközben a számlájukon elérhető pénzből nem költhetnek, mert azokat lekötötték pályázatokhoz.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.