Határérték fölött a szálló por Budapesten és még 12 városban

Az Országos Közegészségügyi Intézet pénteki közlése szerint az ország számos pontján meghaladta a szálló por koncentrációja előző nap az Európai Bizottság által meghatározott napi határértéket. A mérőállomással figyelt települések közül 13 helyen, 

Budapesten, Debrecenben, Dunaújvárosban, Győrben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tökölön, Várpalotán és Veszprémben kifogásolható a levegőminőség.

Az OKI figyelmeztet: a következő napok meteorológiai előrejelzését figyelembe véve nem várható javulás. Várhatóan így többen mennek orvoshoz "az asztma és a krónikus légcsőhurut fellángolása, illetve a szív- és érrendszeri megbetegedések miatt." (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.